Search
Close this search box.

Sinds 1998 organiseert stichting De Karavaan vakantiereizen naar het buitenland (meestal binnen Europa) voor mensen met een verstandelijke beperking, die moeilijk met een reguliere organisatie op vakantie kunnen. De stichting is een non-profit organisatie.

De Karavaan is een christelijke (interkerkelijke) reisorganisatie. Dat houdt in dat de Bijbel, Gods woord, als uitgangspunt wordt genomen. Door de begeleiding wordt elke dag een avondsluiting verzorgd en op zondag zijn er twee aangepaste diensten, waarin de eigen predikant voorgaat.

De toegevoegde waarde van de reizen van De Karavaan zijn de vrijwilligers die er als reisbegeleiders voor zorgen dat onze reizigers een onvergetelijke vakantie beleven. Dat kan betekenen: dat we helpen bij een stukje persoonlijke verzorging, kaartjes schrijven of naar huis bellen, probleempjes oplossen, kortom, waar nodig de helpende hand bieden. Per 4 deelnemers gaat er een begeleider mee. Om de reizigers goed te kunnen begeleiden vragen wij heel veel informatie over de deelnemers. (zie kopje vrijwilligers)