Zoek
Sluit dit zoekvak.

maandag 17 juni t/m maandag 24 juni of donderdag 26 september t/m donderdag 3 oktober 2024

Tarp

Het plaatsje Tarp ligt in het noorden van Duitsland tegen de grens van Denemarken aan. Tarp ligt in een prachtige groene omgeving, waar we ook prachtige wandelingen kunnen maken.

Uiteraard zullen we heel vaal Denemarken in rijden om daar de omgeving te verkennen. We zullen een dag gaan naar het Deense eiland Funen die wel de bijnaam ‘Tuin van Denemarken’ draagt. Om daar te komen zullen we met de bus op een ferry overvaren. We zullen de stad Odense bezoeken en een mooi slot. We hebben daarnaast een uitje gepland staan naar Ribe een oud middeleeuws stadje waar we een Vikingcenter gaan bezoeken om te zien hoe ze in de tijd van de Vinkingen geleefd hebben. We zullen ook een keer het water op gaan. Kortom een hele mooie nieuwe omgeving voor ons die veel voor ons in petto heeft!

Accomodatie

We verblijven in Landgasthof Tarp, een leuk en gezellig familiehotel niet ver van de Deense grens.

Reissom

De reissom is momenteel begroot op € 1.375 (dit is incl. excursies, reis- en verblijfskosten, reis- en annuleringsverzekering). Toeslag eenpersoonskamer € 200.

Goed om te weten

Tarp ligt ongeveer op 620 km van Waddinxveen. We zullen deze reis in één dag maken. Verwachting is dat we ’s morgen rond half 9 uiterlijk uit Waddinxveen zullen vertrekken.