dinsdag 30 mei t/m dinsdag 6 juni 2023

Puglia

Leer het échte Italië kennen. Puglia ligt prachtig gelegen in de hak van Italië. Met sfeervolle Zuid-Italiaanse dorpjes, ruige kustlijnen, druipsteengrotten, olijfbomen, wijngaarden en talloze bezienswaardigheden. We hebben een gevarieerd programma samengesteld. We zullen ook de kusstrook verkennen met prachtige baaien, grotten en kristalhelder water. De zon is in Puglia veelvuldig aanwezig, de wind zorgt voor een heerlijk briesje. Het ligt aan de Adriatische Zee en de Ionische Zee.

Accomodatie

We verblijven de eerste twee nachten in een mooi hotel omgeven door olijfbomen en wijngaarden. Daarna verblijven we de rest van de week in Hotel Mulino a Vento, een leuk hotel met een mooie ligging. Dit hotel heeft een mooi buitenterras met zitjes en ook een eigen zwembad. Alle kamers bevinden zich op de begane grond.

Goed om te weten

We vliegen vanaf Amsterdam met Transavia. We vliegen op dinsdagavond naar Bari, daar worden we met een bus opgehaald en naar ons hotel gebracht. De terugvlucht is op maandagavond vanuit Bari naar Amsterdam. We hopen dan net na middernacht (dinsdag) aan te komen op Schiphol.